top of page

REGULAMENT SI TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI "PETRECERE PENTRU COPII"-28.05

REGULAMENT SI TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI "PETRECERE PENTRU COPII- eveniment gratuit susținut de Asociația" Toți pentru bine " cu ocazia 1 Iunie" din 28.05.2023, ORA 11:00


Actualizare: 12.05.2023


 


DEFINIȚII 


Următorii termeni au semnificația convenită în rândurile de mai jos pe parcursul prezentului document, cu excepția cazului în care sunt altfel definiți în mod expres în cuprinsul documentului:


BILET,  invitație: un document emis în format digital sau pe suport de hârtie, prin care se atestă dreptul de acces al unei persoane sau grup de persoane la unul sau mai multe evenimente exclusiv pe durata de desfasurare a acestora, in data stabilita și la locația anunțată de organizator. Biletele au un număr unic de identificare și sunt nenominale.


CUMPĂRĂTORUL BILETULUI: persoană fizică care achiziționează unul sau mai multe bilete, invitații și/ sau abonamente de acces la evenimente. 


DURATA EVENIMENTULUI: durata de timp cuprinsă între începutului și sfârșitul evenimentului așa cum este ea comunicată public prin intermediul website-ului https://totipentrubine.wixsite.com/totipentrubine și a paginii oficiale de social media Asociatia "Toti pentru". 

Durata evenimentului "PETRECERE PENTRU COPII- eveniment gratuit susținut de Asociația" Toți pentru bine " cu ocazia 1 Iunie" DIN 28.05.2023, ORA 11:00 este de 3 (trei) ore

 


EVENIMENT: totalitatea acțiunilor, programelor, spectacolelor și altor servicii organizate de Asociatia "Toti pentru bine" pentru o anumită durată și într-unul sau mai multe locuri clar menționate prin intermediul website-ului https://totipentrubine.wixsite.com/totipentrubine și a paginii oficiale de social media Asociatia "Toti pentru bine". 


Locul, locație : oricare din spațiile/zonele în care se desfășoară activitățile, evenimentele și spectacolele așa cum sunt ele menționate la secțiunea specifică a website-ului 


https://totipentrubine.wixsite.com/totipentrubine și pe pagina oficiala de social media Asociatia "Toti pentru bine". 


ORGANIZATOR/II: asocierea de persoane juridice care organizează ateliere, cursuri, acțiuni, programe, evenimente și spectacole, având drepturi exclusive asupra acestora.


Evenimentul denumit "PETRECERE PENTRU COPII- eveniment gratuit susținut de Asociația" Toți pentru bine " cu ocazia 1 Iunie" DIN 28.05.2023, ORA 11:00 este organizat de Asociația "Toți pentru bine" (Ilfov, Moara Vlăsiei, strada Filip Grigore Lupu nr. 43, CIF: 46300863, 


Numarul si data inscrierii in registrul special: 75 PJ/14.06.2022). 


PARTENER COMERCIAL: persoane fizice/juridice sau asociere de persoane fizice/juridice care desfășoară o activitate comercială independentă, autorizată conform legii, în cadrul evenimentului, în baza unei relații contractuale cu organizatorul evenimentului.


PARTENER: persoană fizică/ juridică sau asociere de persoane fizice/juridice care colaborează cu organizatorul în vederea desfășurării unei acțiuni culturale, comerciale, de promovare sau orice alt tip de acțiune agreată de comun acord în baza unei relații contractuale în cadrul evenimentului.


PARTICIPANȚI: toate persoanele care participă la eveniment pe baza unui bilet de acces sau a unei invitații.


PARTICIPANȚI NEAUTORIZAȚI: toate persoanele fizice care se află la un moment dat în locul de derulare a evenimentului pe perioada de derulare a acestuia, fără a deține un drept legal de acces sau care au dobândit acest drept în mod ilegal prin metode precum, dar nelimitându-se la: falsificarea unui bilet sau a unei invitatii, achiziția unui bilet sau a unei invitatii de la Comercianți neautorizați de Organizator.


PRODUS: elementele și drepturile cu valoare pecuniară ce pot fi achiziționate de la Organizatori sau de la Partenerii și Partenerii Comerciali ai Organizatorului în cadrul evenimentului sau în legătură cu acesta.


SERVICIU: orice serviciu pus la dispoziție sau achiziționat de la Organizatori sau de la Partenerii și Partenerii Comerciali ai Organizatorilor sau în legătură cu acestea.


TERȚI: persoane fizice/ juridice altele decât Organizatorii, Partenerii, Partenerii Comerciali, Participanții, Cumpărătorii, Donatorii sau Vizitatorii Festivalului.


FURNIZOR: persoane juridice care colaborează cu organizatorul în vederea prestării unui serviciu necesar desfășurării evenimentului, activitate autorizata conform legii, asa cum este stabilit conform unei relații contractuale cu organizatorul. 


VIZITATORII: persoane fizice/juridice care au dreptul de a participa la eveniment, alții decât Participanții, cum ar fi dar nelimitându-se la Voluntari, reprezentanți ai Partenerilor Comerciali, reprezentanți ai furnizorilor, echipa de organizare sau orice altă terță persoană aflată la un moment dat în locul de derulare a evenimentului pe perioada acestuia și care deține un drept valid de participare la eveniment.


VOLUNTAR ÎNSCRIS: persoană care completează formularul de înscriere ca Voluntar în cadrul evenimentului.


VOLUNTAR PARTICIPANT: persoană fizică cu vârsta de peste 16 ani care în urma completării unui formular de înscriere valid a fost selectată pentru participarea ca voluntar în cadrul evenimentului.



 


2. TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE  


Prezentul regulament stabilește termenii și condițiile de participare la evenimentul "PETRECERE PENTRU COPII- eveniment gratuit susținut de Asociația" Toți pentru bine " cu ocazia 1 Iunie" DIN 28.05.2023, ORA 11:00


Prin participarea la eveniment, participanții, voluntarii, colaboratorii și orice terțe persoane care interacționează în mod direct și indirect cu evenimentul acceptă și sunt de acord cu termenii și condițiile din prezentul Regulament.


Prin achiziționarea biletelor, primirea invitațiilor sau participarea în baza unei donatii/ sponsorizări sau gratuit, cumpărătorii/toți participanții se obligă să respecte Regulamentul, regulile de acces la eveniment precum și orice alte reguli de participare la eveniment care îi sunt aduse la cunoștință prin mijloace de comunicare online sau offline.


Conținutul prezentului regulament este proprietatea Asociatiei "Toți pentru bine". 


Evenimentul "PETRECERE PENTRU COPII- eveniment gratuit susținut de Asociația" Toți pentru bine " cu ocazia 1 Iunie" DIN 28.05.2023, ORA 11:00 este administrat de Asociatia "Toti pentru bine". Asociația "Toți pentru bine"  este o persoană juridică non-profit, cu sediul în Ilfov, Moara Vlăsiei, strada Profesor Filip Grigore Lupu nr 43, având CIF: 46300863, 


Numarul si data inscrierii in registrul special: 75 PJ/14.06.2022). 


 


PERIOADA ȘI LOCUL DE DERULARE A FESTIVALULUI 


Evenimentul "PETRECERE PENTRU COPII- eveniment gratuit susținut de Asociația" Toți pentru bine " cu ocazia 1 Iunie" DIN 28.05.2023, ORA 11:00, interval orar 11:00- 14:00, la adresa str Agromec nr 14, Moara Vlăsiei, Ilfov. 


Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica locul de derulare a evenimentului. În cazul unor astfel de modificări, biletele achiziționate (dacă este cazul) vor rămâne valabile pentru noul loc de derulare a evenimentului. 


Organizatorul își rezervă dreptul de a suplimenta locurile de derulare a festivalului. 


 


ACCESUL LA EVENIMENT


Bilete și tipuri de bilete sau invitatii


Accesul este GRATUIT

Locurile sunt LIMITATE

Rezervarea unui loc se face la 0732 967 161 


Accesul în locație 


Accesul la eveniment se face prin verificarea înscrierii numelui pe lista de rezervari. 


Intrarea și ieșirea în/din spațiul de eveniment se face prin locurile special amenajate. Vă rugăm să respectați fluxurile de intrare/ieșire conform marcajelor și mențineți distanța și la intrarea/ieșirea din spațiul de eveniment.


Pentru a asigura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a evenimentelor, Organizatorii își rezervă dreptul de a restricționa obiectivele și dispozitivele ce pot fi aduse în perimetrul de derulare a festivalului. Este interzis accesul pe perimetrul festivalului cu următoarele obiecte:


Articole pirotehnice.


Cuțite, arme și alte obiecte ascuţite/contondente.


Substanţe sau produse interzise.


Materiale inflamabile sau explozive.


Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.


Participanții își asumă răspunderea față de obiectele pe care le dețin și le introduc în perimetrul festivalului. Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica Participanții, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de echipa de Organizare și/sau echipa de pază și protecție și de a confisca orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea. 


Este interzis accesul cu animale de companie. 


REGULI GENERALE DE CONDUITĂ PE DURATA EVENIMENTULUI 


Participanții la eveniment sunt obligaţi să dovedească un comportament adecvat pentru evenimentele publice. 


Participanții la eveniment au obligația să se abțină de la orice acțiuni, declarații sau comportamente de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a lor sau a celorlalte persoane participante.  


Este interzisă orice formă de comercializare sau de derulare a unor campanii publicitare în perimetru evenimentului fără permisiunea scrisă prealabilă a Organizatorilor. 


Este interzisă orice fel de demonstrație sau manifestare de orice natură care nu are legătură cu evenimentul și cu Organizatorii și care nu a fost aprobată în prealabil în scris de Organizatori. 


Participanții înțeleg și acceptă în mod expres că în virtutea participării lor la eveniment, că vor coopera pe deplin cu Organizatorii, echipa tehnică, reprezentanții serviciilor de pază și prim ajutor, precum și orice alte autorități publice sau private implicate în organizarea evenimentului și vor respecta instrucțiunile acestora în cadrul evenimentului, în cazul unor situații de urgență sau când alte circumstanțe o impun. 


Adulții însoțitori înțeleg și își exprima acordul cu privire la asumarea integrala a responsabilității pentru bunăstarea fizica și emotionala a copiilor pe care ii însoțesc. 


Adulții însoțitori înțeleg și își exprima acordul cu privire la asumarea integrala a responsabilității privind comportamentul copiilor pe care ii însoțesc. 


Adulții însoțitori înțeleg și își exprima acordul cu privire la asumarea integrala a responsabilității privind daune materiale, accidente, incidente cauzate de copiii pe care ii însoțesc și orice cheltuieli de naturala materiala, obligații morale și financiare conexe cu acestea. 


 


EVACUAREA SPAȚIULUI DE EVENIMENT


Evacuarea spațiului de locație se face începând  cu ora 14:00.


Vă rugăm să respectați indicațiile prezentate la fața locului în privința ordinii de evacuare oferite de Organizatori. 


Activitățile din cadrul evenimentului se vor finaliza la ora 14:00. 


Vă rugăm să vă asigurați că părăsiți perimetrul evenimentului până la ora 14:30, conform indicațiilor echipei de Organizare. 


PAZA IN INTERIORUL LOCATIEI


Paradisul 7 Stele NU beneficiază de servicii de paza astfel încât Participanții sunt singurii responsabili pentru bunăstarea proprie fizica și emoționala și pentru bunurile, sumele de bani și obiectele deținute. 


SANATATE SI SECURITATE. SITUATII DE URGENTA 


Fiecare furnizor, partener, terț, voluntar, partener comercial, participant va fi pe deplin raspunzator in ceea ce priveste toate aspectele privind

angajarea, instruirea, inclusiv in ceea ce priveste aspectele de protectie si securitate impotriva 

incendiilor, supervizarea, compensarea, beneficiile, plata impozitelor si a contributiilor sociale, promovarea si concedierea angajatilor, in legatura cu Evenimentul, daca este cazul. Pentru evitarea oricaror dubii, se clarifica faptul ca fiecare furnizor va detine in exclusivitate autoritatea, controlul asupra, precum si raspunderea cu privire la oricare asemenea persoane. 


In acest sens, fiecare furnizor garanteaza ca personalul propriu desemnat pentru executarea 

serviciilor (potrivit contractului/înțelegerii scrise incheiata cu Organizatorul) este instruit pe linie de protectia, securitatea, siguranta si sanatatea muncii si este asigurat pentru accidente de munca, in conformitate cu legea aplicabila. In cazul in care pe parcursul derularii contractului intervin incidente sau accidente de munca privind personalul furnizorului respectiv, acesta va raspunde direct in calitate de angajator, Organizatorul fiind exonerat de orice raspundere sau responsabilitati cu privire la personalul furnizorului respectiv. 


Fiecare furnizor confirma indeplinirea urmatoarelor obligatii in vederea participarii la

Eveniment: 


a. Sa numeasca o persoana responsabila privind securitatea si sanatatea in munca si sa comunice numele acesteia Organizatorului; responsabilul SSM va efectua instruirea angajatilor in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca; 


b. Sa se asigure ca personalul sau este calificat si instruit; 


c. Sa asigure toate conditiile de munca pentru evitarea accidentelor si imbolnavirilor 


profesionale pentru personalul propriu; orice accident de munca in care este implicat 


personalul furnizorului va fi comunicat imediat Organizatorului si organelor abilitate prin lege; 


d. Sa efectueze instruirea periodica pe probleme de securitate si sanatate in munca. 


Fiecare furnizor are urmatoarele obligatii principale privind Situatiile de urgenta: 


a. Sa cunoasca si sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor aplicabile la locatie


b. Să respecte normele de aparare impotriva incendiilor, specifice activitatilor pe care le 

organizeaza sau le desfasoara si sa obtina autorizatiile necesare; 


c. Sa nu efectueze modificari neautorizate la standurile/spatiul pus la dispozitie de 

Organizator; 


d. Sa comunice, imediat dupa constatare, orice incalcare a normelor de aparare impotriva 

incendiilor sau a oricarei situatii stabilite de aceasta ca fiind un pericol de incendiu, precum 

si orice defectiune sesizata la sistemele si instalatiile de aparare impotriva incendiilor. 


e. Sa obtina permise de lucru cu foc deschis de la organele competente in conditiile legii, daca 

este cazul; 


f. Sa respecte legislatia privind depozitarea produselor si substantelor cu risc de 

incendiu/explozie; 


g. Orice daune provocate de incendii cad in sarcina exclusiva a celui ce le-a provocat. 


Toti Participantii sunt obligati sa respecte regulile privind protectia contra incendiilor si 

panicii in unitatile/locurile accesibile publicului (PSI/ISU) si in general sa adopte toate masurile 

de protectie necesare sanitare, de securitate, de disciplina a muncii si in general a legislatiei in 

vigoare, inclusiv prevederile Regulamentului Intern al locatiei Paradisul 7 Stele. 


Toti Participantii sunt obligati sa actioneze pentru prevenirea producerii de incendii sau 

alte evenimente, sa anunte de indata Organizatorul si organele competente asupra iminentei sau producerii unor astfel de evenimente, si sa respecte legislatia de prevenire a incendiilor si legislatia de prevenire a accidentelor de lucru. 


Toti Participantii sunt obligati sa nu desfasoare niciun fel de actiuni care sa puna in pericol 

viata sau integritatea corporala a publicului si a clientilor din locația Paradisul 7 Stele si isi asuma 

intreaga responsabilitate pentru eventualele accidente sau orice prejudicii ce vor rezulta in urma actiunilor lor. 


Fiecare furnizor, partener, partener comercial se obliga sa-si asume si sa suporte intreaga raspundere pentru eventualele 

daune/ accidente cauzate proprietatii sau persoanelor ca urmare a desfasurarii Evenimentului pe care il sustine, Organizatorul fiind pe deplin exonerat de orice raspundere cu privire la orice fel de prejudicii / daune care s-ar putea produce pe parcursul desfasurarii Evenimentului. 


Fumatul in cadrul Evenimentului este strict interzis, fiind posibil numai in zonele 

exterioare special amenajate. 


Este interzis accesul persoanelor care detin asupra lor droguri, stupefiante, materiale toxice, materiale considerate periculoase conform legislației în vigoare. 


CONSUMUL DE PRODUSE ALIMENTARE 


Organizatorul nu este responsabil pentru calitatea produselor alimentare de tip băuturi și mâncare pe care participanții le achiziționează, respectiv le primesc gratuit ca parte a temei evenimentului la locația unde are loc evenimentul, pe durata desfășurării evenimentului parteneri comerciali si/ sau furnizori cu o activitate comerciala independenta de cea a organizatorului și cu care organizatorul are o relație contractuala. 


Organizatorul poate prezenta bonuri de achiziție pentru materia prima necesara obținerii produselor ce pot fi oferite gratuit ( vata de zahar, popcorn) și pe care Organizatorul le oferă gratuit participanților. 

Organizatorul nu este responsabil pentru eventuale reacții sau probleme medicale ale participanților ca urmare a consumului acestor produse (alergii, probleme gastro-intestinale, probleme oro-bucale etc). Adulții însoțitori ai minorilor participanți decid și își asuma responsabilitatea pentru primirea și consumul de catre participanți a produselor alimentare oferite gratuit. 


 


ANULAREA BILETELOR ȘI RETURNAREA CONTRAVALORII ACESTORA


Biletele/ abonamentele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.  


Contravaloarea biletelor nu se returnează în următoarele situații:


În cazul condițiilor meteo nefavorabile.


Nu se returnează contravaloarea biletelor în cazul în care accesul deținătorilor de bilete este refuzat de Organizatori pe motive justificate și care ține de siguranța celorlalți participanți la eveniment.


În cazul biletelor de grup/ familie nu se returnează contravaloarea totală sau parțială a biletelor în cazul în care numărul de persoane participante este mai mic decât numărul maxim de persoane permise conform tipului de bilet. 


 


DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE PARTICIPANȚILOR


Participanții au obligația respectării prezentului regulament pe întreaga perioadă de derulare a evenimentului și în toate locațiile de derulare a acestuia. 


Participanții nu au dreptul de a utiliza spațiul de derulare a eveniment pentru derularea de activități ilegale sau care pun în pericol sub orice formă siguranța celorlalți participanți la eveniment. 


Participanţilor le este interzisă distribuirea, modificarea sau copierea, expunerea, refolosirea, reproducerea, publicarea, crearea de lucrări derivate, transferarea, vânzarea sau folosirea conținutului evenimentului sau prezentului Regulament fără acordul în scris al Organizatorilor. 


Participanții au obligația de a comunica imediat reprezentanților Organizatorului sau echipei de securitate orice situație despre care au motive întemeiate să o raporteze ca reprezentând un pericol pentru securitatea celorlalți participanți pe perioada și în perimetrul de derulare a evenimentului. 


Participanții au obligația de a coopera cu Organizatorii și reprezentanții serviciilor de securitate și sănătate, cu autoritățile competente, cu voluntarii pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, pentru evitarea situațiilor care ar putea pune în pericol securitatea participanților sau pentru a remedia astfel de situații în cel mai scurt timp posibil. 


 


DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE ORGANIZATORILOR


Organizatorii au dreptul de a modifica, completa, retrage, temporar sau permanent prezentul Regulament cu sau fără notificare prealabilă a utilizatorilor, potențialilor utilizatori sau a oricărei terțe persoane.  Toate schimbările intră în vigoare o dată cu publicarea lor pe website-ul https://totipentrubine.wixsite.com/totipentrubine


Organizatorii pot investiga orice acțiune susceptibilă de a încălca prezentul Regulament și de a emite avertismente, de a suspenda, restricționa sau partaja accesul la eveniment al oricărui participant, voluntar, partener sau orice altă terță persoană prezentă în incita evenimentului pe perioada de derulare a acestuia. 


Organizatorii nu își asumă responsabilitatea asupra obiectelor pe care participanții, vizitatorii, voluntarii, partenerii și terți le introduc în perimetrul evenimentului în perioada de derulare a acestuia. 


Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica Participanții și Vizitatorii, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de echipa de Organizare și/ sau echipa de pază și protecție și de a confisca orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea. 


Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru bunurile participanților, pentru pierderea, deteriorarea sau furtului acestora.


Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica tema evenimentului, atât anterior, cât și pe întreaga durată a evenimentului. 


Organizatorul își rezervă dreptul a modifica capacitățile maxime ale locațiilor de derulare a evenimentului în acord cu normele de siguranță în vigoare. 


 


DREPTURI INTELECTUALE


Fotografiile, conceptele artistice și organizatorice, procedurile de lucru interne și alte asemenea (informații, date, imagini, texte, simboluri, grafică, elemente de web design, programe și alte asemenea) sunt proprietatea Organizatorilor și sunt protejate de Legea  nr. 8/ 1996 privind protecția drepturilor de autor. 


Folosirea oricăror elemente menționate anterior, precum și orice alte elemente similare și care pot fi asimilate drepturilor de autor, fără obținerea unui acord prealabil în scris de la Organizatori se pedepsește conform legii. 


Reproducerea totală sau parțială, modificarea, transferul, distribuirea, republicarea, copierea în parte sau totală a conținutului evenimentului nu este permisă fără acordul anterior în scris al Organizatorilor. 


 


ÎNREGISTRAREA FOTO VIDEO A EVENIMENTULUI 


Organizatorul își rezervă dreptul exclusiv asupra imaginilor foto-video din cadrul evenimentului.  


Participanții și Vizitatorii înțeleg și acceptă că Organizatorii, Partenerii Comerciali, furnizorii autorizați ai Organizatorului, membrii presei și alți Terți autorizați de Organizatori pot realiza înregistrări audio, video și foto ale evenimentului.  


Organizatorul poate utiliza imagini foto și video, efectuate atât de proprii angajați, de furnizorii săi de servicii, de Partenerii Comerciali și alți terți autorizați în diverse materiale realizate cu ocazia evenimentului.  


Participanții și Vizitatorii în virtutea participării lor la eveniment, acordă Organizatorului precum și tuturor celor autorizați de acesta permisiunea expresă pentru înregistrarea și publicarea imaginii, înfățișării și acțiunilor din cadrul evenimentului pe perimetrul de derulare a acestuia, cu respectarea prevederilor legale incidente privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


Organizatorii și terții autorizați de acesta au dreptul nerestricționat de a utiliza, copia, publica, face publice, difuza și distribui în special în scopul promovării proiectului, dar nu numai, înregistrările, imaginile și fotografiile realizate cu participanții la eveniment, fără a fi necesară îi le plătească acestora din urmă vreo remunerație pentru utilizarea acestora. 


Organizatorii își rezervă dreptul de a înregistra direct sau prin terți autorizați evenimentului, de a copia, de a distribui, de a difuza sau de a face publice în orice mod și prin mijloace de transmitere a datelor sau prin mijloace electronice, inclusiv pentru promovarea proiectului. 


Participanții și Vizitatorii nu au dreptul, în limita prevederilor legale, să ridice pretenții financiare sau de orice altă natură împotriva Organizatorilor în legătură cu înregistrările foto – video și publicarea lor conform celor prevăzute în prezentul Regulament. 


Participanții au dreptul să realizeze înregistrări audio/ foto/ video ale evenimentului pentru a fi utilizate în scop personal. Participanții nu au dreptul de comercializare a imaginilor/ înregistrărilor foto – video din cadrul evenimentului fără acordul prealabil al Organizatorilor.


Organizatorii se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal.


Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale participantilor la eveniment si sa le utilizeze conform prezentului regulament oficial, al declaratiei participantilor pe propria raspundere si legislatiei in vigoare.


Datele colectate (nume, prenume, e-mail, telefon, categorie de varsta) sunt colectate strict in sensul organizarii evenimentului si NU sunt transferate unor terti, in scop comercial. In cazul in care aceste date se opereaza cu ajutorul unor terti, operarea se face intotdeauna in scop operational sau de marketing, 


ALTE INFORMAȚII


Sugestii și reclamații. Participanții, vizitatorii, voluntarii, partenerii și terți pot transmite în orice moment sugestii sau reclamații Organizatorilor printr-un email la adresa totipentrubine@gmail.com


Obiecte pierdute 


Obiectele pierdute și găsite pot fi aduse la barul locatiei Paradisul 7 Stele, tot aici proprietarii le vor putea recupera în termen de 48 de ore, dar nu mai târziu de ora 12.00 a următoarei zile după încheierea evenimentului. 


Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru bunurile participanților, pentru pierderea, deteriorarea sau furtul acestora. 


Organizatorul nu își asuma responsabilitatea pentru integritatea fizica și bunastarea emotionala a participantilor.


Organizatorul nu își asuma responsabilitatea pentru daune materiale, accidente și incidente cauzate de participanți printr-un comportament neadecvat în timpul desfășurării evenimentului și la locația aleasa pentru derularea acestuia. 


Participarea adultilor (parintilor) si minorilor insotiti de catre acestia la eveniment se face pe raspunderea adultilor (parintilor) care ii insotesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:


a) persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta risc isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.


b) Pentru zonele de joaca, distractie si sport si alte asemenea zone cu risc de accidentare in locatia evenimentului, participantii adulti (parinti, bunici, alte rude sau tutori) se vor asigura ca minorii pe care ii insotesc detin conditia fizica si psihica pentru participare.


Spectacolele pot include si puternice efecte de lumina care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vatamare sau prejudiciile materiale Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere.


Persoanele cu dizabilitati


Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber la evenimentele din cadrul evenimentului prin inscriere prealabila.


Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentul "PETRECERE PENTRU COPII- eveniment gratuit susținut de Asociația" Toți pentru bine " cu ocazia 1 Iunie" DIN 28.05.2023, ORA 11:00, Organizatorul oferă acces gratuit persoanelor cu dizabilități în condițiile și asa cum este reglementat de lege. 


Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti, obligatoriu de un adult cu calitatea de insotitor.



Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului, cat si anterior/ulterior acestuia de orice manifestatie a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea evenimentului. Organizatorul este exonerat de orice raspundere.


Accesul la eveniment se va face numai pe baza de documente de identitate, atat pentru persoana cu dizabilitati, cat si pentru insotitorul acestuia. 


LITIGII 


Prezentul Regulament, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestuia sau din participarea la eveniment, vor fi soluționate de Participanți, Voluntari, Parteneri, Terți și Organizatori pe cale amiabilă.


În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române din localitatea în care Organizatorii își au sediul social. 


Prin achiziționarea unui bilet/ invitatii, prin participarea la evenimentele organizate de Asociatia "Toti pentru bine" sau prin accesarea canalelor de comunicare marca Asociatia "Toti pentru bine" , în special website-ul https://totipentrubine.wixsite.com/totipentrubine și canalele oficiale de social media Asociatia "Toti pentru bine" vizitatorii și participanții confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentul Regulament. 


Participanții vor despăgubi Asociatia "Toti pentru bine" împotriva oricăror pretenții ale unor terți cu privire la prejudiciul pentru care Participanții vor fi responsabil față de acești terți. Participantii vor despăgubi Asociatia "Toti pentru bine" pentru orice daune, inclusiv toate costurile legale suportate de Asociatia "Toti pentru bine", care ar putea fi rezultatul oricărei cereri din partea acelor terțe părți.


 


LIMITAREA RĂSPUNDERII


Participanții care suferă de boli psihice, fizice și care pot fi afectați în vreun fel dezgomote puternice, efecte vizuale speciale, zone aglomerate, efecte speciale sonore sau orice

alte asemenea, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi.


Participanții înțeleg și sunt de acord că participă la evenimentele Asociatia "Toti pentru bine" pe riscul propriu. Organizatorii, Asociația Toți pentru bine, colaboratorii, partenerii și partenerii comerciali ai organizatorilor nu pot fi ţinuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte rezultate din accesul în perimetrul evenimentului sau utilizarea serviciilor puse la dispoziție în perimetrul acestuia precum, dar nelimitându-se la: prejudiciu material, pierderea de date sau de programe, prejudiciu financiar etc. 


Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru faptele săvârșite de către persoanele sub 18 ani care participă la eveniment, în sarcina acestora neexistând o obligație legală de supraveghere a minorilor. Organizatorii nu sunt răspunzători pentru prejudiciile de orice natură cauzate persoanelor sub 18 ani de către terțe persoane, incluzând dar nelimitându-se la participanții evenimentului.


Informațiile asupra evenimentelor, activităților, concerte, manifestărilor artistice organizate, găzduite sau promovate de Organizatori sunt oferite numai cu titlu informativ și nu trebuie privite ca o ofertă contractuală a serviciilor oferite de organizatori. Participanții înțeleg și sunt de acord că acest conținut al evenimentului este prezentat fără nicio garanție de orice natură. 


Organizatorii depun eforturi pentru ca informațiile prezentate pe website, pe canalele de social media, în presă și prin alte mijloace de informare publică să fie corecte și actualizate. Dacă sunt semnalate eventuale erori, Organizatorii vor încerca corectarea acestora, în cel mai scurt timp.


Masuri de prevenție a răspândirii coronavirus COVID 19


Reguli pentru Participanți


Dezinfectați mâinile la intrarea / ieșirea în / din locație. 


Igienizati des mâinile prin spălare cu apa și săpun în punctele sanitare de la locație. 


Vă rugăm să respectați distanțarea socială față de ceilalți participanți, voluntari, membrii ai echipei de Organizare, angajați ai locatiei etc. 


Evitați atingerea fetei cu mâna. 


Consumați produse food and drink la locație doar după igienizarea corecta a mâinilor. 


Reguli pentru organizatori, furnizori, voluntari, comercianti


Echipa noastră este instruită pentru aplicarea riguroasă a tuturor măsurilor legale interne privind prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Fiecare angajat este informat în detaliu cu privire la măsurile de pregătire și prevenire esențiale. Instrucțiunile de operare sunt îmbunătățite în permanență


Asiguram tuturor colaboratorilor acces la punctul sanitar, apa, săpun. 


Am actualizat procedurile interne de lucru și am crescut frecvența spălării pe mâini și dezinfectării spațiilor și ustensilelor în timpul proceselor de lucru.


Acordăm atenție dezinfectarii zonelor comune frecvent atinse. 


Nu permitem accesul participanților, voluntarilor, furnizorilor, partenerilor etc ce prezintă simptome de răceală, gripa. 


Ultima actualizare a Regulamentului: 12.05.2023


4 views0 comments
bottom of page